Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

12. januar 2023
Kl. 19.00 - 21.00

Claus Høxbroes Nytårskur

Beatpoet Claus Høxbroe skyder 2023 godt i gang med Nytårskur på VodkaMuseet.

Med i billetprisen er en smagning af to udvalgte vodkaer, samt vinylen ‘Høxbroe/Kaspersen – Fiol Session’.

Publikum kan se frem til en aften hvor Høxbroe læser udvalgte digte op fra hele hans imponerende forfatterskab, fortæller sande røverhistorier i verdens største vodkasamling og hvor det bliver muligt at smage på 2 vodkaer og blive klogere på vodkaens univers godt guidet af vodka-museumsinspektør og vodka-connoisseur Brian Ingberg.

CLAUS HØXBROE er en ener, og lige siden han trådte ind på den lyriske scene, har han gjort tingene på sin egen måde. I små 20 år har han rejst land, rige og verden rundt i skriftens tjeneste, og det er et kendetegn for den travle digter, at han altid er aktuel med et nyt spoken word-album eller en ny digtsamling, og at han altid er at finde på scener i Danmark eller i udlandet.

Siden debuten i 2006 har Claus Høxbroe udgivet tæt på 40 udgivelser. Han har leveret utallige bidrag til aviser, tidsskrifter, magasiner, bøger, antologier foruden teaterstykker og undervisningsforløb, og så har han stået på scenen over 3.000 gange fordelt på otte lande. Høxbroe er også indehaver af Publikums Prisen til Poesiens Dag og Dan Turèll Prisen.

 

 

Finder sted: Vanløse