ANNONCE
Copenhagen Archive udstillingsåbning
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

23. april 2021
Kl. 12.00 - 18.00

Copenhagen Archive udstillingsåbning

Copenhagen Archive inviterer til udstillingsåbning på Lokale, Griffenfeldsgade 27, 2200 KBH N! Kom og se det foreløbige resultatet af vores feltarbejde. Vi har besøgt mere end 20 forskellige perler i København, som vi gerne vil dele med jer. Vi viser et nøje udvalgt billede fra hvert sted med ledsagende tekst og lyd. Eventet vil foregå fredag d.23 april 2021 kl.12-18.

Vi serverer kolde øl fra Nørrebro Bryghus med dertil velsmagende delikatesser fra Harry’s Place. Live musik fra hornorkesteret Morgenfryd, efterfulgt Mads Nørgaard/David Besiakov trio. Der er fri entre og vi tager naturligvis hensyn til de gældende corona-restriktioner!

Galleriet vil udover det være åben i hverdagene op til fra d.21 april til og med d.23 april. fra kl.12-18.

Udstillingen er støttet af Nørrebro Lokaludvalg.

cpharchive.com
instagram.com/cpharchive

Copenhagen Archive er en visuel fortælling i billeder og lyd, der giver et indblik i atmosfæren på historiske Københavnersteder. Drevet af nysgerrighed og kærlighed til byen besøger vi gamle autentiske steder, og taler med de mennesker, der holder dem i live. Fordi byen udvikler sig hurtigt og økonomiske interesser dominerer, er disse steder truet af gentrificering, udflytning og lukning. At sikre en varig erindring om disse steder er derfor i vores øjne yderst presserende. De autentiske steder udgør en vigtig del af Københavns identitet, som er værd at kæmpe for og bevare, så nye generationer af københavnere kan lære byen at kende og reflektere over byens fremtid. Copenhagen Archive bidrager til, at sikre en betydningsfuld og enestående del af Københavns kulturelle arv for fremtiden.

 

Finder sted: Nørrebro