Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

7. juni 2023
Kl. 07.20 - 11.00

Copenhagen Contemporary – Art Mornings

Lad kunst og hverdag gå op i en højere enhed, når Movia, Copenhagen Cooking og CC inviterer til morgenmad, kunst og et helt særligt besøg i udstillingerne, før vi åbner for resten af verden.

Morgenmaden leveres af Jalm&B og Thise/Naturmælk og er i bedste hverdagsstil noget, vi samler op før afgang fra Nyhavn og nyder på overfarten med havnebussen. Er du ikke til havnebussens langsommelig hverdagsluksus, kan du springe på bus 2A i stedet, tage cyklen, få et lift eller kører selv, dog uden morgenmad inkluderet.

På skærmen i både bus 2A og havnebussen vil der være mulighed for at se uddrag fra videoværker, du kan opleve i fuld længde i udstillingen Yet, It Moves! Kombineret med havudsigten, kan vi ikke selv forestille os en bedre måde at starte din onsdag på.

Mulighed 1: Vi mødes på Nyhavnsbroen, får udleveret morgenmad og hopper på Havnebussen kl. 7.41. Du rejser med Havnebussen 3 stop til Refshaleøen (husk rejsekort eller brug DOT Billetter-appen). Herfra går du til CC. Det tager ca. 10 minutter og er en skøn tur. Det er vigtigt at, du køber din billet på forhånd, da der er begrænset pladser. Vil du gerne have den reduceret medlemspris, kan du købe den her og kombinere den med et køb af medlemskab ved ankomst.

Mulighed 2: Du ankommer på cykel, bil, hoppebold eller bus 2A. Det er vigtigt du er på Copenhagen Contemporary kl. 08.15. Du køber billet til CC ved ankomst. Morgenmad er ikke inkluderet i mulighed 2.