ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5. juni 2021
Kl. 16.00 - 22.00

Copenhagen Harbour Parade – Le Grand Final 2021

I samarbejde med Reffen bydes indenfor til “LE GRAND FINAL” – koncerter, performances, chill-out, lækker streetfood og de helt rigtige kølige drinks og øl til din sommeraften.

Efter 5 timer på vandet lægger Copenhagen Harbour Parade til kaj ved Reffen. Men bare rolig, det er langt fra slut!
På scenerne på vand og land kan man i løbet af aftenen opleve stærke live navne som klezmer og balkan kongerne fra @Mames Babegensh, jazz/fusion heltene Quadrillon med stjernemusiker Mathias Heise i front, Reumert vinder Jeanett Albeck i lækker soloperformance og meget mere.

Copenhagen Harbour Parade er en tværkunstnerisk flydende parade, der foregår på Grundlovsdag i Københavns Inderhavn. Kunstværker, performances, installationer, musik og ord sejler gennem havneindløbet i et overflødighedshorn af farver, lyde indtryk og udtryk. De flydende scener kan opleves fra land såvel som fra både og kajakker til vands. Copenhagen Harbour Parade tager pulsen på København som kunstnerisk smeltedigel og sender strømninger ud til folket.

Reffen består af et areal på 12.000 m2 placeret helt ned til vandkanten, så du kan nyde street food fra hvert et verdenshjørne, mens du ser på Københavns smukke havn. På street food-venuen er der en international stemning med over 17 nationaliteter repræsenteret og er samtidig et sted, hvor københavnerne tager del i udviklingen af området. Hver uge er der fællesskabende events: Alt fra bingo og quiz til workshops, talks og koncerter.

 

Finder sted: REFFEN