MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

4. juli 2022
Kl. 16.00 - 17.30

Copenhagen Jazz Festival – LJUNGGREN/MARK/AGERSKOV

Det er nysgerrigheden og begejstringen ved at gå på opdagelse i hinandens sange og kompositioner, der er drivkraften i mødet mellem Ljunggren–Mark–Agerskov. Mødet udspiller sig i Sankt Jakobs kirke i hjertet af Østerbro. Musikken lader sig umiddelbart forbinde med rummets indre varme og pulserende spirituelle lag. Koncerten er en del af Copenhagen Jazzfestival, hvor egne værker flettes ind med håndplukkede sange fra bl.a. Brian Blade, Kenny Wheeler og Tom Waits, der hver især definerer sig som inspirationskilder for de 5 musikere.

Instrumenteringen skaber en lydflod med lange efterklange fra trompet, flygelhorn, lap steel, Laurits Hyllesteds originale take på trommerne, filtet pianette, dybe varme frekvenser fra kontrabassen granddæk og vokal in ecclesia.

Gustaf Ljunggren er som musiker og multiinstrumentalist et samlingspunkt og samarbejder med bl.a. Teitur, Skuli Sverrison, Daniel Lanois, Povl Dissing mfl.
Flemming Agerskov er en musikernes musiker i Danmark og hans ikoniske lyd kender man fra bla. fra samarbejder med Marilyn Mazur, C.V. Jørgensen, Makiko Hirabayashi og Josefine Cronholm. Gustaf Ljunggren og Flemming Agerskov har sammen tidligere været en afgørende del af C.V. Jørgensens’ lyd på hans seneste indspilninger, såvel som live.

Janne Mark er aktuel med sit seneste album Kontinent, som er et samarbejde med de to norske verdensnavne Arve Henriksen, trp. og folkemusikeren Nils Økland, hardangerfele.

Esben Eyermann har stadfæstet sig som kurator for nordisk jazz, folketone og alle eventyrlystne genrer derimellem med sin position som koncertudvikler og musiker i Brorsons Kirke.

Laurits Hyllested er et fremadstormende ungt komponisttalent og trommeslager. Han modtog i 2020 en Danish Music Award som årets jazzkomponist for sit værk Darling River.

 

Finder sted: østerbro