MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

17. marts 2024
Kl. 13.00 - 18.00

Copenhagen St. Patrick’s Day Parade

Kom med til højstemt irsk kulturfest på Rådhuspladsen, når vi fejrer den irske nationaldag, St. Patrick’s Day, d. 17 marts. Oplev et forrygende show med irsk folkemusik og dans, ansigtsmaling til børn, ulvehunde og udklædning. Det hele kulminerer i et stort grønt festoptog

 

Den irske stemning kan nydes allerede fra kl. 13.00 med en varm kakao eller en af de flot pyntede St. Patrick’s Day cookies. Der vil være Irish Coffee fra Tullamore Dew og øl, og stout fra irske The White Hag.

St. Patrick, der i år spilles af Kevin Kiernan-Molloy, præsenterer underholdningen på scenen kl. 15.30 og frem til paradestart. Showet er med The Early House, der spiller irsk folkemusik med høj energi og irske ballader, Dark Green School of Irish Dancing og Copenhagen Irish Set Dancers der optræder med både moderne og traditionel irsk dans.

I teltet på Rådhuspladsen kan børnene kl. 15.00 – 17.00, gratis, få en helt særlig St. Patrick’s Day ansigtsmaling og man kan købe balloner og grønt pynt til paraden.

Paraden – det grønne festoptog

Den irske ambassadør vil være på scenen lige inden paradestart og give en hilsen fra Irland og præcis kl. 17.00 leder St. Patrick paraden gennem Indre Bys gader. Stemningen holdes i top hele vejen af Copenhagen Showband med deres swingende underholdningsmusik. Oplev også et bodhránorkester på irsk håndtromme, Dark Green School of Irish Dancing, Irske ulvehunde og Gaelic Athletic Association. Som noget nyt i 2024 inviterer sprog-communityet Pop Up Gaeltacht Cóbanhávan alle der taler det irske sprog til at mødes og tale gælisk sammen i paraden.

Alle iklædt noget grønt er velkomne til at deltage i paraden: et tørklæde, en hat, paraply, sokker, eller ballon. Kun fantasien sætter grænser.

Så tag noget grønt på og tag venner og familie med til Rådhuspladsen, den 17. marts.

 

Finder sted: Indre By