MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

23. april 2022
Kl. 12.00 - 19.00

CPH NATURAL WINE FESTIVAL 2022

CPH Natural er skabt med én ting i sigte: At samle så mange naturvinsproducenter ét sted. Vi har ønsket at skabe et rum for elskere af naturvin, hvor du kan finde en bred vifte af vine, druer, stilarter og vinproducenter.

Arrangementet finder sted i den vidunderlige hangar på HubNordic i Ørestad. Lokalet er udvalgt til at passe så mange mennesker som muligt i et topmoderne coworking-rum. Her vil du være i stand til at gå rundt og smage vin og shoppe merchandise, mens du nemt kan nå stedet med fly, bus, tog, metro eller cykel.

Når du går ind i CPH Natural 2022, får du en unik mulighed for at møde internationalt anerkendte naturvinsproducenter, deltage i masterclasses fra nogle af de bedste i branchen og dele oplevelsen med masser af medsindede entusiaster.

Vinbønderne er nøje udvalgt af et kæmpe udvalg af naturvinsimportører på den danske vinscene. Du finder vinproducenter og vine, der præsenteres på nogle af Danmarks bedste restauranter, og vinproducenter, der er kendt verden over for deres talent, pionerånd og evne til at lave vin i verdensklasse.

Vores ambition er at være vært for en festival på internationalt topniveau. Det bliver størst i forhold til naturvinmagere, gæster, men også i forhold til ambitionsniveau. Vi vil være referencefestival for nordeuropæiske vinfestivaler.

Derfor har vi allieret os med nogle af de bedste navne inden for europæisk vinfestival-vært for at lære, dele og vokse.

 

Finder sted: Amager