Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

27. april 2022
Kl. 19.00 - 22.00

Cykelsportens skurke og helte

En aften i selskab med forfatter og cykelkommentator, Bastian Emil Goldschmidt

D. 27. april inviterer Sydhavnens Bibliotek og Karens Minde Kulturhus til en aften i cykelsportens tegn.

Først får vi besøg af forfatter og cykelkommentator, Bastian Emil Goldschmidt, der vil berige os med fortællinger fra cykelsportens verden. Vi skal høre om helte, skurke, drømme og fascinationen ved den uomgængelige lidelse.
Alle fremmødte er velkomne til at indgå i samtalen med betragtninger og spørgsmål. Så om der skal snakkes om Storebæltsbroens pludselige rolle i Tour de France; Fausto Coppi eller Merckx; udviklingen i cykeltøjs æstetik; EPO; evindelige columbianske drømme; eller hvorfor danske cykelryttere altid skal have et dyrekælenavn – det er op til de fremmødte.

Efterfølgende vil der blive vist en storslået dokumentar om de store tabere i cykelhistoriens nyere tid, hvor man kommer helt tæt på lidelsen og frustrationerne. Den vil blive vist på storskærm i biblioteket, for dem der ikke kan få nok cykling på programmet.

Forud for arrangementet vil det være muligt at købe mad med et strejf af Frankrig, for at fodre den komne Tour de France eufori.
Kort og godt – en aften der perfekt slår an til Giro’ens start d. 6. maj – og til Tour de Frances afsæt i Danmark d. 1 juli.

Så kom og vær med, når hele Sydhavnen fortaber sig i cykelfeber.

 

Finder sted: Sydhavnen