Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

14. september 2023
Kl. 19.00 - 21.00

Cykler og cocktails: Tonny Vorm

Mænd i lycra, sindssyge stigninger, selvpineri og endeløse etaper? Eller verdens smukkeste sport? Selv hvis man ikke er bidt af en gal cykel, kommer man med garanti op i gear i selskab med den erfarne kultur- og cykeljournalist.

 

Tonny Vorm er en blændende fortæller, både live og på skrift, der stikker af fra feltet. Han har skrevet mange bøger om cykling og ryttere, senest bestselleren »Monumenter«. Denne aften deler han ud af sin store viden og kommer nok også med et par historier, der ikke er hørt før.

Alle bliver klogere denne herlige aften, der både er for dig, der elsker alt med pedaler og hjul, og for dig, der aldrig har set Tour’en eller Vuelta, og som tror Fausto Coppi er en italiensk is.

Undervejs tanker vi op med en drink sammensat af forfatteren, der fortæller om sine forbilleder og arbejdsproces, så du inspireres til nye læseoplevelser og ser cykling i et nyt lys.

Vi mødes i LiteraturHaus, midt i Møllegades pulserende miljø på Nørrebro. Din værtinde er Stephanie Caruana, forfatter, journalist og ikke just cykelkender. Tonny Vorm glæder sig til udfordringen.

Efter arrangementet er baren åben og det er muligt at blive hængende og tale endnu mere om cykling.

 

Finder sted: Nørrebro