MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

20. januar 2024
Kl. 20.00 - 23.00

Dansk/islandske Marí indtager Musikcaféen

Dansk/islandske Marí indtager Musikcaféen i anledning af udgivelsen af hendes debutalbum Making Peace With Uncertainty

 

Marí brillerer med en stemme, som mestrer at omfavne det sårbare og subtile, men samtidigt markerer en styrke og urkraft, der understøtter de dybe menneskelige følelser og erfaringer, som hendes sange portrætterer. Uden at skele meget til tidens lyd og musiske dyder, trækker hendes musik i anerkendende tråde ud til artister som PJ Harvey, Tindersticks, Big Thief og Bonnie Prince Billy.

Hendes debutalbum Making Peace With Uncertainty udkommer den 3. november, og med dette markerer hun sig som en ny og bemærkelsesværdig artist fra den danske indie-scene. Albummet, der udkommer via Celebration Records, er indspillet i Sundlaugin Studio i Island — Sigur Ros’ studie — og produceret og mixet af Albert Finnbogason (JFDR, Soley, Joan Shelley m.fl.). Man finder desuden Hjalte Ross, Kollapse og Christian Høgh på pladens alsidige gæsteliste, side om side med islandske gæstemusikere og den dansk/svenske alt mulig mand Gustaf Ljunggren.

Marí annoncerer en række koncerter i Danmark, hvor man kan opleve hende i selskab med to islandske musikere som desuden medvirker på albummet, nemlig multiinstrumentalist Albert Finnbogason og den eksplosive jazz-trommeslager Magnús Trygvason samt den intuitive trompetist Erik Lunde og filmkomponist/violinist Maria Jagd.

 

Finder sted: HUSET / Musikcaféen