Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

26. juni 2022
Kl. 10.00 - man Kl. 18.00

Danske computerspil hyldes i Øksnehallen

New Worlds Emerge

Kom og oplev en helt unik udstilling om videospillenes forunderlige verdner.

Du får mulighed for at møde verdens bedste danske spilfirmaer som fx. Bedtime, Klassefilm, Playdead, Ghostshipgames og mange flere.

NEW WORLDS EMERGE handler om videospil, tilblivelsen af nye virtuelle verdener og de unikke oplevelser der opstår når spillenes fantasifulde og forførende scenarier folder sig ud.

Kom med bag kulisserne
De seneste år har en række danske spilstudier sat Danmark og danskproducerede spil på det internationale verdenskort. Spil som Subway Surfers, Hitman, Inside og Deep Rock Galactic er berømte verden over. Det er spil for alle aldersgrupper der bringer mennesker på tværs af kloden sammen i nye former for fællesskab med udgangspunkt i spillenes dragende verdener.

Udstillingen tager dig med bag kulisserne og ser nærmere på, hvad der ligger før det færdige spil. Hvordan skaber man en ny verden man får lyst til at fordybe sig i ud af ingenting? Hvordan kombinerer spillene lyde og visuelle elementer til stemninger som får spillere til at fortabe sig i timevis? Hvordan designer man en fed spilkarakter? Hvilke overvejelser ligger der bag spillets design og æstetik – og ikke mindst – hvorfor drages vi af disse fantasifulde konstruktioner?

For alle aldre.

 

 

Finder sted: Øksnehallen