MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

31. januar 2022
Kl. 19.00 - 20.30

DANSKE DRABSSAGER – PÅ BREMEN

True Crime-podcasten Danske Drabssager kommer til Bremen Teater den 31. januar, hvor de går bag politiafspærringerne og går i dybden med efterforskningsarbejdet i virkelighedens kriminalsager – fortalt af dem, der har været helt tæt på.

Kriminalreporter Stine Bolther er vært og inviterer et par eksperter med på scenen – denne aften kan du møde tidligere drabschef Jens Møller Jensen og kriminaltekniker Bent Hytholm Jensen. Det er mænd, der i mange år har arbejdet med resultaterne af samfundets skyggeside – Drab, overgreb, vold. Deres grundige arbejde har været med til at få mange forbrydere fængslet og siden stillet for en dommer.

Sammen vil de gennemgå sager, som de hver især har været helt tæt på, og de kan fortælle om de personlige overvejelser og handlinger, de har foretaget sig under efterforskningerne. Også de retsmedicinske undersøgelser og juridiske aspekter vil blive vendt, når eksperter fra den del af efterforskningen toner frem på storskærmen. Denne aften hører du om sager, som ikke tidligere har været omtalt i de episoder, der er udgivet i podcast-serien Danske Drabssager.

 

 

Finder sted: Bremen Teater