MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

22. marts 2022
Kl. 20.00 - lør Kl. 21.00

Dead by Beauty and the Beast

Amanda Apetrea, Halla Ólafsdóttir :Dead by Beauty and the Beast

En del af programmet POPDEATHPOWER af Dansehallerne x Betty.

Der findes en historie, som fortæller om Beauty and the Beasts fascination af deres egen skygge. De blev ved med at se på den, kradse i den, stikke til den, gramse på den, brænde den, slikke den, indtil deres skygge vågnede, blev levende og åd dem. Beauty and the Beast er nu DEAD – døde.

I mere end to årtier er duoen Beauty and the Beast aka Amanda Apetrea og Halla Ólafsdóttir forblevet en mytisk kraft inden for dans. Sammen har de skabt lyriske udtryk med deres ru stemmer og poetiske fysikalitet, mens de mediterede over kærlighed, hjertesorg, venskaber og samhørighed, krig, død og sex.

Deres forestilling, DEAD, er en pornografisk og dystopisk danseforestilling, som gennem indre og ydre virkeligheder sammensmelter dans, poesi og musik med skønheden i mørket. Forestillingen udforsker seksualitet, krop og køn og flirter med kraften bag liderlighed og begær. En kraft, som de tror, kan flytte bjerge.

DEAD spilles med publikums samtykke, hvilket betyder, at de, som deltager, accepterer hvad end, der sker under forestillingen. Det betyder også, at enhver kan forlade forestillingen når som helst.

Som altid handler det om jer og dem og al kærligheden derimellem.

DEAD præsenteres som en del af programmet POPDEATHPOWER af Dansehallerne x Betty.

Beauty and the Beast er et simuleret band, en danseforestilling, en fest, en workshop og et livslangt samarbejde mellem Apetrea og Ólafsdóttir. I årevis har de arbejdet sammen og hver for sig i forskellige konstellationer og på forskellige projekter. Det handler altid om venskab, og de er aldrig alene.

 

Finder sted: Frederiksberg