Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

18. august 2021
Kl. 17.00 - 19.00

Den Danske Strygekvartet – Ofelia Plads

Den Danske Strygekvartet har siden sin debut i 2002 vist et særligt engagement med skandinaviske kompositioner, men har også udmærket sig med flere udenlandske. Blandt strygekvartettens mange projekter kan nævnes PRISM – et projekt bestående af fem koncerter, der hver skabte en musikalsk evolution, og hvor den første af de fem koncerter modtog en Grammy-nominering i 2018 for Bedste Kammermusik/Lille Ensemble Performance. Ud over det musikalske spil, står Den Danske Strygekvartet også bag initiativet DSQ Festival, der har til formål at nå ud til nye målgrupper med klassisk musik.

Koncerten starter kl. 17.00, og inden kan publikum opleve artist talks kurateret af musikjournalister, hvor koncerterne vil blive sat i en musikhistorisk kontekst.

Klassisk på Kyssetrappen er gratis, men kræver bestilling af billetter. Man skal desuden kunne fremvise gyldigt coronapas for at få adgang. Der vil være et mindre billetgebyr ved bestilling. Billetter til koncerterne kan bestilles fra en måned inden de respektive koncertdatoer.

 

Finder sted: Ofelia Plads