MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

12. februar 2022
Kl. 10.00 - søn Kl. 21.00

Den Hemmelige Have – Glyptoteket

Vinterferieaktivitet for børn og voksne i uge 7 og 8

Få en meditativ, sansemættet og musikalsk oplevelse for hele familien, når blomsterkunstner POPPYKALAS, koreograf MYKA og komponist og musiker Di Garbi fører jer ind i en hyperæstetisk, hemmelig have på Glyptoteket. I et duftende, spirende og eventyrligt lydlandskab kan I opleve dansende blomstervæsner, mens I sidder eller ligger på tæppeøer i Festsalen omgivet af tekstilblomster.

Opsætningen er inspireret af en japansk terapiform – man kan kalde det et skovbad – der forbinder krop, sind og natur. Di Garbi opfører det nykomponerede værk live til hver session, mens danserne skaber en ordløs fortælling.

Tag på en rejse med hele familien til Den Hemmelige Have, som hylder fællesskabet og naturen, udforsker langsomheden og blødheden og minder os om naturens helende kræfter.

Bag POPPYKALAS står blomsterkunstner Thilde Maria Haukohl Kristensen, som har skabt Poppykalas Floral Design Studio. Med inspiration fra blomster skaber hun magiske, sanselige og top-æstetiske universer, som er kendt langt ud over Danmarks grænser.

Bag MYKA står koreografen My Grönholdt, som tidligere har været tilknyttet Dansehallerne. Hun har specialiseret sig i sanselige scenekunstoplevelser på kunstnerisk højt niveau til børn og babyer.

DI GARBI er pianist, sanger og komponist. Hendes musik er poetisk og drømmende med et lurende mørke.

For hvem
For børn fra 5 år og opefter samt deres voksne. Børn udenfor målgruppen må selvfølgelig gerne være med alt efter, hvad deres voksne vurderer.

Varighed: ca. 40 minutter

 

Finder sted: Glyptoteket