Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

12. maj 2023
Kl. 20.00 - 21.30

Den indiske standup komiker Kenny Sebastian kommer til Bremen

Den indiske standup komiker Kenny Sebastian kommer til Danmark med sit nye engelsksprogede show.

Den Bangalore-fødte og nu Mumbai-bosatte komiker, forfatter, producent, musiker og improvisator, Kenny Sebastian, er klar til igen at indtage verdens livescener med sit nye show ”Professor of Tomfoolery” i 2023. Han er blevet kendt for at mikse sine musikalske evner med comedy, og til maj gæster han Bremen Teater med sit nye show ”Professor of Tomfoolery”.

Turnéen markerer den største verdensturné nogensinde, og til showet får publikum chancen for at opleve den indiske komiker krænge sit hjerte ud, dissekere sin familie på sjoveste vis og efterlade salen i 80 minutters nonstop latter.

Kennys komiske talent er blevet understreget i blandt andet hans Amazon Prime Video special ”Don’t be That Guy”, sci-fi comedyserien “Starboyz” på YouTube og ”The Living Room” på Comedy Central. Han har også været med til at skrive og medvirket i ”Sketchy Behavior” på Amazon Prime Video sammen med Kanan Gill.

Med sine over otte millioner onlinefølgere, populære vlog show ”Chai Time With Kenny” og seks standup specials, den seneste værende ”The Most Interesting Person in the Room” på Netflix, har Kenny Sebastian skabt sin egen niche i comedylandskabet.

Det har bragt 1500+ liveshows i hele verden med sig, og hans seneste verdensturné solgte over 30.0000 billetter i mere end 50 byer på verdensplan.

Kennys evige passion for at skabe og udforske nye måder at udtrykke sin kunstneriske vision som komiker, og ikke mindst hans trofaste publikum, har gjort ham til en af de mest populære komikere fra Indien. Danske fans kan nu også glæde sig til at opleve ham live til foråret på Bremen Teater i København.

 

Finder sted: Bremen Teater