MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

17. marts 2023
Kl. 16.00 - 20.00

Den Lille Kulturnat på Krigsmuseet

På Den Lille Kulturnat kan du teste dine evner på skydebanen og få lov til at holde vaskeægte våben

Hvordan føles det at holde en luntemusket fra 1600-tallet brugt af en af Christian 4.’s soldater? Eller en Kalashnikov, der siden Den Kolde Krig har været et af de mest brugte geværer i verden? Eller hvad med det M10 gevær, som danske soldater bruger i dag?

Det kan du finde ud, når Krigsmuseet 17. marts slår dørene op til Den Lille Kulturnat for de 6-12årige og deres voksne.

Her har vi taget en håndfuld deaktiverede våben frem fra Krigsmuseets magasiner. Museets dygtige formidlere fortæller om de forskellige våben og viser, hvordan de skal håndteres. Du kan også prøve at holde en Lee- Enfield, der blev brugt under 1. Verdenskrig eller en MP40 tyskernes gevær fra 2 Verdenskrig.

Du kan også teste dine evner til at skyde – dog ikke med hverken luntemusketter eller Kalashnikovs. Til Den Lille Kulturnat kan du prøve at skyde med Nerf guns på vores skydebane – de skyder med skumpatroner og er helt ufarlige.

Fra kl. 16-17 er museet åben som normalt, og fra kl. 17-20 er Kanonhallen åben for Lille Kulturnats mange, sjove aktiviteter. Her kan du også se alt fra Kong Frederik 4.s kærlighedskanoner til luftværns HAWK missiler, der var en del af Københavns luftværnsforsvar under Den Kolde Krig.

NB: Det er kun muligt at deltage i aktiviteten med en billet fra Kulturnatten.