Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

6. maj 2023
Kl. 19.30 - 21.30

DEN SIDSTE TURIST I EUROPA – Studio 2

Oplev Tuva Semmingen, Signe Asmussen og Andrea Pellegrini som de tre syngende rejseguider som de tre syngende rejseguider, der med indlevelse, humor og fortolkning vil guide publikum gennem en uforglemmelig tid, ovenikøbet bakket op af et stjernespækket orkester.

Tag med på en musikalsk reje gennem Europa, når tre stjernesangere inviterer hele Danmark ud på en musikalsk rejse gennem et Europa i krigstid og til en verden af i går – som på forunderlig vis minder os om en verden af i dag.

Oplev en støvet verden af tobak og fortrydelse, håb og granatchok, når tre danske sangerinder genfortæller historien om ‘Den Sidste Turist i Europa’ – og syngende fortolker en skatkiste af musikalsk arvegods, sammenfletter datid med nutid og støber klangminder fra et Europa i opbrudstid.

Med ‘Den Sidste Turist i Europa’ vil vi støbe musikalske klangminder fra et Europa i krigs- og krisetid, og derigennem forstå historien gennem musikken”.

På denne aften i maj 2023 kan du opleve en syngende collage af sangerinder som Edith Piaf, Marlene Dietrich og Vera Lynn, men også hjemlige kunstnere som Lulu Ziegler, Karen Jønsson og Kai Normann Andersen. Musikken fremføres af et hold af musikere, der er særligt udvalgt til at tage netop denne musikalske voyage sammen med de tre syngende rejseguider.

ORKESTERET

Det stjernespækkede orkester er nøje sammensat af de bedste musikere i landet til netop dette repertoire. På klaver er Nikolaj Bentzon, Francesco Cali er på harmonika, Peter Fuglsang er på blæs, Thommy Andersen er på bas, og Jakob Weber, som du måske kender fra DR Symfoniorkesteret, er på slagtøj. Der er god grund til at glæde sig – denne opstilling er lige så uforglemmelig, som den tid du skal guides igennem.

OBS: FÅ BILLETTER TILBAGE

 

Finder sted: DR Studio 2