MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

12. januar 2024
Kl. 16.00 - 18.00

Det VILDT GRØNNE Kildevæld – Åbning

Kom med til en VILDT grøn og hyggelig eftermiddag når vi skyder projektet ‘Det VILDT GRØNNE Kildevæld’ i gang. Det bliver en vildt sjov åbningsdag fyldt med hygge, workshops, grøn viden, byttemarked, udstilling, grønne snacks og vilde bobler!

 

Kom med når vi sammen med Miljøpunkt Østerbro og Re:wair kickstarter projektet om at gøre Kildevæld Kulturcenter til det VILDT grønne kulturcenter. Åbningen af projektet ‘Det VILDT GRØNNE Kildevæld’ giver et indblik i, hvad der kommer til at ske i og omkring huset de næste to år, hvor projektets forskellige vilde og grønne workshops og aktiviteter løber af stablen.

Hvad sker der på dagen?

På åbningsdagen kan du få en smagsprøve på, hvad Det VILDT GRØNNE Kildevæld er.

Få bl.a. viden og inspiration om tøjforbrug gennem vores udstilling med dansk upcycling brands og lær om, hvordan man upcycler. Byt tøj i byttestationen eller vær med til i fællesskab at skabe et fælles væveprojekt fra genbrugt tekstilgarn.

Få også stillet kriblen i de grønne fingre ved at trille frøbomber med vilde hjemmehørende frø eller ved at plante en stikling fra det lille plantebyttemarked. Med en frøbombe og en stikling kan du tage en del af Det VILDT GRØNNE Kildevæld med hjem og se det grønne liv spire hjemme hos dig selv eller dér i byen, hvor din frøbombe lander.

Vi byder på en lækker vild nytårsdrink, børnebobler med (u)krudt i og grønne snacks, som du kan nyde, mens du udforsker alle smagsprøverne på nogle af Det VILDT GRØNNE Kildevælds kommende aktiviteter.