Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

3. juni 2022
Kl. 18.15 - 19.10

Do You Hear The Roars Outside This Building?

En dramatisk engelsksproget forestilling, der undersøger den koloniale indflydelse og krigsførelse i Vestafrika.

Hvad definerer en diktator, og er det i alle tilfælde negativt? For er en diktator ikke også med til at oprette samfundsorden? Og hvad er i det hele taget definitionen på en diktator?

Disse svære spørgsmål undersøges i forestillingen ‘Do You Hear The Roars Outside This Building?’ når vi kommer helt tæt på præsidenten i den fiktive Vestafrikanske nation Westa, Saam Deetrys.

Vi følger Saam i timerne op til, at hans præsidentpalæ bliver stormet. Saam er en idealist, som prøver at forklare, men samtidig forstå sin situation. Han bliver konfronteret af sin kone Elisabeth Deetrys’ apartheidlignende holdninger og af sin datter Wuules Deetrys, som stiller spørgsmålstegn ved hans integritet. Løbende hører vi de vestlige mediers og statsoverhoveders holdning til ham.

Lyd- og lysinstallationer er inspireret af 1990’ernes Vestafrika og musiksiden er sammensat af den traditionelle musik blandet med moderne toner.

Stykket er skrevet af Hervé Toure, som gennem sin research om kolonisering og sin egen tilknytning til det afrikanske kontinent, ville fortælle en historie som sjældent høres.

 

Finder sted: Union