Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

16. december 2023
Kl. 18.00 - 19.40

Dobbelt Barbershop Julekoncert

Vi inviterer jer til at opleve den magi, der opstår, når stemmer forenes i 4-stemmig harmoni og hjertet fyldes med julens glæde. Så lad os sammen fejre denne sæson, hvor fællesskab er i centrum, og lad musikken binde os sammen på tværs af grænser. Velkommen til en aften fyldt med
musikalsk samhørighed og julestemning.

“Uden hinanden er vi ingenting” er et fælles koncertprojekt, på tværs af Øresund, mellem korene Copenhagen Barbershop Chorus og Malmö Limelight Chorus.

Julen handler om fællesskab, og dette samarbejde mellem vores to kor symboliserer netop det. Vi har valgt at forene vores stemmer og lidenskab for barbershop-musik for at skabe noget smukt og betydningsfuldt sammen. Denne koncert er et udtryk for, hvordan musikken kan bygge bro mellem forskellige steder, kulturer og mennesker.

Barbershop handler om at udtrykke sig med ægthed og passion, og derfor bliver hver sang en helstøbt performance, hvor de tætte og sprøde harmonier danner baggrund for en historie.

Om korene

Copenhagen Barbershop Chorus er et ungt herrekor med cirka 30 dygtige sangere, som siden sommeren 2018 har dannet base for det hastigt voksende københavnske barbershop-miljø. Koret er et ambitiøst konkurrencekor, som i 2023 fik bronzemedaljen til de Nordiske barbershopmesterskaber. Koret har formået at opbygge et stærkt musikalsk og socialt fællesskab i løbet af dets femårige eksistens, som bliver stadig større og bedre!

Malmö Limelight Chorus (MLC) er et Malmø-baseret barbershopkor bestående af omkring 45 kvinder. MLC tilhører den globale organisation Sweet Adelines med 23.000 medlemmer, inden for hvilken koret konkurrerer i Barbershopsang. MLC har vundet flere gange i sin egen klasse i de nordiske mesterskaber. I 2017 deltog koret for første gang ved VM i USA, hvor koret vandt guld for mindre kor. Efter et par års konkurrencepause på grund af pandemien, skal MLC endnu engang konkurrere i verdensmesterskabet i oktober 2023, denne gang i divisionen for mellemstore kor.

Begge kor ledes af dirigent Sofia Feuer, uddannet ved Rytmisk Musikkonservatorium i København og Musikhögskolan i Malmö.

 

Finder sted: Hellig Kors Kirken