Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

18. november 2022
Kl. 20.00 - 23.00

Dobbeltkoncert med KNAS og Monsters of Rock Jam.

A Hard Rock Journey

Monsters of rock Jam og rockbandet KNAS joiner hinanden til en aften i den gode rocks tegn. Monsters Of Rock Jam og KNAS tager dig med på en rejse tilbage til de rockede 70 ́ere og heavy 80’erne, hvor du bare må skråle med på alle de fede hits!
Der er simpelthen ingen grund til ikke at møde op.

Det bliver en formidabel aften!

KNAS består af fem modne mænd med en stor lidenskab for 70 ́erne og 80 ́ernes rockhelte. Da vi var unge spillede vi til vores fingre blødte. Nu tager vi tråden op igen og spiller alle de store numre fra bl.a. AC/DC, The Cult, Deep Purple, Whitesnake og Thin Lizzy.
Dette krydres med et par afstikkere til Billy Idol og David Bowie.
KNAS gør alt for at levere et show med nerve og med en energi, som er tro mod originalerne.
Du kan med andre ord forvente alt fra KNAS-tør rock til den store 80 ́er heavy-lyd.

Monsters of Rock Jam Indtager scenen med de fedeste hardrock og heavy metal numre fra 80’ernes bedste bands. Fra Bon Jovi til Metallica, fra KISS til Ozzy Osbourne, fra Twisted Sister til Iron Maiden.
You get the picture, right?!

Som unge af 80’erne har Monsters Of Rock Jams medlemmer en særlig kærlighed til heavy rocken. Spandex, nittearmbånd og cowboyvest. Been there, done that! Men vigtigst af alt; det satte musikerne i gang med at spille musikken. Og de gør det endnu!
Men hvis du tror at Monsters Of Rock Jam er nogle gamle afdankede rocker, der kan tage 3 akkorder og tror de er verdensmestre, så tager du fejl.
Bandet arbejder hårdt på at leverer den ypperligste performance.
Musikken leveres med en attitude og professionalisme, der er så medrivende at publikum ikke sidder stille. Begejstringen smitter når sangerinden blæser dit krøllede hår glat. Guitar riffende sidder i skabet og trommernes rytme får din fod til at vippe.

 

Finder sted: Vanløse