Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

1. maj 2024
Kl. 20.00 - 23.59

Donna Blue (NL)

Oplev den hollandske duo Donna Blue den 1. maj i Musikcaféen til releasekoncert for deres kommende album Into the Realm of Love.

 

Duoen bag Donna Blue eksisterer i en grynet filmisk sfære, hvor lyden af jangly guitarer, groovy basrytmer og sensuel vokal klalder på dig. Når først du er inde, kan du kun overgive dig til deres noir-romantiske lyd.

Gruppens signatur kammerpop er en chic tresser-lyd der flyder et sted mellem Nancy og Lee’s dystre western duetter og Serge Gainsbourgs upbeat franske hitsange, mens de drager inspiration fra obskure vintage film soundtracks og psykedelia. I hvad end retning den næste sang går, leder den vej mod svundne, og måske for poeten og drømmeren, kommende dage – og tilbyder en flugt fra det mondæne.

Donna Blue, som oprindeligt kommer fra Holland, har et internationalt udsyn, og turnerer med deres band gennem Europa (hvor interessen vokser fra platforme så som TV-kanalerne ARTE og Clash Music, der kalder deres sangskrivning uimodståelig) og vover sig over Atlanten til koncerter i USA. Efter udgivelsen af deres debutalbum Dark Roses i 2022, vender de tilbage til scenen med andet album Into The Realm Of Love i 2024.

Venue: Musikcaféen, 3. etage

 

Finder sted: Musikcaféen