MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

9. april 2024
Kl. 10.00 - 10.30

Drengen der mistede sin stemme

En sød, interaktiv musikforestilling om drengen, der flyttede til et andet land og mister sin stemme, men alligevel genfinder sig selv og sin indre melodi i en ny og fremmed kultur.

Gennem musik og animation fortæller Alejandro ordløst sin historie, om at flytte fra Cuba til Norden, og om hvordan mødet med en ny kultur kan være overraskende og give nye toner i livet. I musikken vil man måske kunne genkende traditionelle Cubanske børnesange, nye kompositioner og nordiske folkemelodier.

Forestillingen henvender sig til børn mellem 3-8 år, varer 30 min, og indbyder til både fantasi, følelser, fokus, bevægelse, og dans. Især børnefamilier der er landet mellem to kulturer, vil kunne spejle sig i fortællingen. Især for skoler og institutioner, men private er også velkomne. I behøver ikke at printe billetterne – bare sig navnet på billetkøberen.

Alejandro Gispert er musiker og arbejder som musiklærer på skoler i København. Han er født og opvokset i Havana, Cuba, hvor han er uddannet i kontrabas og guitar. Senere i livet flyttede han til Oslo, hvor han bla. spillede skolekoncerter i hele Norge. Efter 10 år, landede han i København. Drengen der mistede sin stemme er Alejandros egen historie, genfortalt gennem musik og billeder.

 

Finder sted: Brønshøj