Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

16. april 2023
Kl. 15.00 - 17.00

Duo MiScha i musikhuset

Duo MiScha blev dannet i 2014, da Astrid og Julie fandt sammen om en fælles temperamentsfuld spillestil, baseret på en dyb kærlighed for at formidle det folkelige element i klassisk musik. De har siden ført et aktivt koncertliv. Duo MiScha er kendt for udadvendthed, temperament og nærvær på scenen, hvor de to blændende musikere passioneret søger at suge publikum ind i musikkens følelsesverden ved at udspille den med krop, mimik og musikalsk indlevelse.

Duo MiScha gjorde sig især bemærket i 2016, da de vandt 1. prisen ved den internationale accordeonkonkurrence PIF-2016 Castelfidardo, i kategorien ”Kammermusik”, i Italien.

I 2019 modtog duoen stor ros for indspilningen af musikvideoen Kyrie Eleiso. Værkets komponist Volodymyr Runchak udtalte i den anledning ”Fantastic! Incredible and accurate image… I have no words but joy!”.

I september 2020 figurerede Duo MiScha som hovedenavn ved den tyske velrenomerede accordeon festival – Accordeon Explosions. Senest har de i Danmark gjort sig bemærket gennem samarbejdet med mezzosopran Andrea Pellegrini i form af koncerten ”Af dybsens nød”, hvor den danske sangskat møder sydens drama og spilleglæde.

 

Finder sted: Musikhuset / Vesterbro