Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

1. marts 2022
Kl. 11.00 - lør Kl. 12.00

E-RASMUS – Gaming-komedie frit efter Holberg

I 2022 er det 300 år siden, at Ludvig Holberg opførte den første offentlige forestilling på dansk. Dansk teaters jubilæumsår markeres med en landsdækkende fejring, som bliver skudt i gang med Danmarkspremieren på en ny teaterforestilling om unge og gaming frit efter Holbergs Erasmus Montanus. Til forestillingen er udviklet et nyt computerspil til smartphone.

Rasmus er gamer, og da han kommer hjem på ferie fra efterskolen, vil han kun lyde navnet E-Rasmus. På efterskolen er E-Rasmus’ computerspil taget til, og nu slynger han om sig med navne og sætninger på et gamersprog, som ingen omkring ham helt forstår.

Mor Nille tager det ikke så tungt og er stolt af sin søn – lige indtil naboen og Rasmus’ gamle klasselærer kigger forbi. De mener, at drengens udvikling vækker grund til bekymring, og inden nogen når at se sig om, er kommunen pludseligt involveret! De voksne bekymrer sig, for E-Rasmus insisterer på, at gaming-universet er lige så virkeligt som virkeligheden – og det kan det jo umuligt være. I hvert fald ikke, hvis man spørger de voksne…

’E-Rasmus’ er en gaming-komedie for unge fra 12 år og deres voksne baseret på  en fri fortolkning af Ludvig Holbergs klassiker Erasmus Montanus. Forestillingen er med til at hylde dansk teaters 300 års jubilæum, som bliver fejret i hele landet frem mod Holbergs 338. års fødselsdag den 3. december 2022.

OBS: Forstillingen kører fra den 1-12 Marts og der er forskellige spilletider

 

Finder sted: Hvidovre