MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

18. januar 2024
Kl. 18.30 - 23.59

Ecology and Cocktails

Økologi & Cocktails er en begivenhed, hvor personer fra forskellige discipliner kan mødes og dele ideer om økologi i en afslappet og inkluderende atmosfære.

 

Kom og vær med til en uforglemmelig aften fuld af inspiration ved Ecology & Cocktails, en begivenhed designet til at bygge bro mellem verdenen af økologisk forskning og verdenen af sociale sammenkomster. Dette unikke arrangement lover en dynamisk blanding af viden, netværk og selvfølgelig lækre cocktails.

Vores særlige gæstetaler: Marie Louise Bech Nosch

Vi er begejstrede for at åbne begivenheden med en keynote-tale af Marie Louise Bech Nosch, formand for Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab og en fremtrædende professor i oldhistorie ved Københavns Universitet. Marie Louise vil dele sine indsigter om den afgørende betydning af tværfagligt samarbejde inden for og uden for forskningsverdenen.

Økologi Open Mic Night

Herefter går vi over til Økologi Open Mic Night, en platform der byder forskere på alle niveauer velkommen til at dele deres forskning i en mere uformel og engagerende indstilling. Uanset om du er en erfaren ekspert eller en spirende økolog, får du chancen for at udtrykke din passion for den naturlige verden og vise dine opdagelser. Dette er øjeblikket, hvor alle stemmer inden for feltet bliver hørt.

Interaktive økologiaktiviteter

Som aftenen skrider frem, får du mulighed for at deltage i forskellige interaktive aktiviteter, der dykker dybere ned i økologiske emner. I mindre grupper kan du diskutere, brainstorme og samarbejde om økologiske spørgsmål og derved fremme en følelse af fællesskab blandt ligesindede.

Skål for Økologi! 

Selvfølgelig ville ingen begivenhed kaldet “Ecology & Cocktails” være komplet uden drikkevarer, der matcher. Hele aftenen kan du nyde et udvalgt udvalg af cocktails.

 

 

Finder sted: HUSET