ANNONCE
Elefanten der sad på en futon og forsvandt
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

6. april 2022
Kl. 19.30 - lør Kl. 21.00

Elefanten der sad på en futon og forsvandt

‘Elefanten der sad på en futon og forsvandt’ er en international, tværkunstnerisk forestilling, der gennem et kaleidoskop af stemmer og absurde collager undersøger livet efter forelskelsen har lagt sig. 

Det var en både enestående, humoristisk og nytænkende performance, som Exit7 stillede op med ved TeaterBattle sidste år, hvor de høstede rosende ord og løb med juryens ensemble-pris. Nu er den internationale gruppe klar med den endelige performance, hvor de dykker ned i en forestående skilsmisse udtrykt gennem absurde, intense brudstykker af både fysisk teater, dans og livemusik.

‘Elefanten der sad på en futon og forsvandt’ er en intens forestilling, der i et surrealistisk univers går ind i det akavede rum mellem to mennesker, der ikke længere kan være sammen eller sætte ord på deres situation.

Exit7 debuterede i 2018 med den anmelderroste ‘Phosphorus’, der har markeret sig stærkt på den europæiske teaterscene i en vellykket kobling mellem markant politisk teater og et kraftfuldt æstetisk udtryk. Foruden de kunstneriske udviklings- og undersøgelsesprocesser faciliterer Exit7 en kontinuerlig undersøgelse af, hvordan teater kan arbejde i relation til andre kunstformer.

 

Finder sted: Indre By