Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

4. maj 2023
Kl. 16.30 - 18.30

En intim københavnerkoncert

Michael Kristensen, tenor og operasolist ved Det Kongelige Teater gennem mere en 25 år, byder indenfor til et intimt, musikalsk møde i sin taglejlighed i hjertet af København. Over nogle aftener i maj får et lille publikum mulighed for at kommet helt tæt på sangeren og få en unik musikalsk oplevelse.

Det musikalske møde foregår på toppen af København. Fra tenorens hjem er der udsigt til Dahlerups Glyptotek, Christiansborg, Rådhustårnet, Tivoli og det tidligere Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor Michael Kristensen er uddannet. Ejendommen fra 1908 med sin sigende adresse ‘Ved Glyptoteket’ er rundet af tidens dominerende byggestil historicisme. Lejlighedens tårn er scene for en koncert med danske sange af blandt andet Carl Nielsen, Kai Normann Andersen, Gasolin og Oh Land.

Sammen med sin mand har Michael Kristensen boet i området ved Glyptoteket i mere end 25 år og har været vidne til byens forandring fra beskidt storby til verdenskendt metropol – og ikke mindst arkitektonisk og kulturelt. Omkring køkkenbordet fortæller Michael Kristensen om ejendommens arkitektur, “metropolbydelens” udvikling, om uddannelsen som opera-sanger på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, som kan ses fra lejligheden (i dag Mobil Hotel), livet som operasanger og en snak om dansk sang og musik. Der serveres kaffe, the, kager og et glas bobler.

Michael Kristensen akkompagneres ved koncerten af accordionist Frode Andersen.

 

Finder sted: Indre By