Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

1. oktober 2021
Kl. 10.00 - søn Kl. 18.00

“En Lille Bog Fest”

Det er zines, art books, DIY Novels og andre kunst-udgivelser fra den bedste skuffe…

Kom med når Monday Studio den 1. 2. og 3. oktober igen åbner dørene for “En Lille Bog Fest”, Københavns intime bogmarked, skabt i samarbejde med de spirende kreatørere af alverdens zines og kunstbøger. Monday Studio inviterer nu alle med til, at opleve den kreative ungdoms kunstneriske skaben i bogform.

I en uophørlig søgen efter ‘guldet’ har Monday Studio samlet udgivelser fra subkulturen verden over, og præsenterer, med mere end 300 små og store publikationer, noget for enhver smag – de stiller garanteret inspiration til hverdagen.

Monday Studio er til dagligt et galleri for kunstens undergrund, men omdannes, i anledning af En Lille Bog Fest, til dette særskilte bogmarked, så enhver interesseret af undergrundens publikationer kan opleve et væld af alverdens Zines, Kunstbøger, Tegneserier, DIY Noveller & alt hvad der her ligger imellem.

Monday Studio byder, foruden den nærmest uudtømmelige kilde til kreative udgivelser, på et selvskrevet kunstners meet-up. I løbet af weekenden vil alle skabere af bøgerne så vidt være til stede, og byder på hyggeligt samvær med folk fra nær og fjern. Et must see…

 

Finder sted: Vesterbro