ANNONCE
Equinox Chamber Music Festival 2022: NO MAN’S LAND
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

11. august 2022
Kl. 19.30 - 21.00

Equinox Chamber Music Festival 2022: NO MAN’S LAND

Equinox Kammermusikfestival præsenterer koncerten “No Man’s Land” – en aften med mesterværker af udelukkende kvindelige komponister. På programmet er musik af de nulevende komponister Jessie Montgomery og Pulitzer-prisvindende Caroline Shaw, den romantiske mester Amy Beach, såvel som Louise Farrencs, “Sextet for blæsere og klaver” som var et helt igennem banebrydende værk da den havde premiere i 1852.

Aftenen byder derudover på to nye danseværker: “Strum” af Tara Schaufuss og Elenora Morris, og “Entr’acte”, en verdenspremiere af koreograf Beila Ungar. Disse nye værker bliver skabt som en del af Equinox Festivals Koreografisk Laboratorium, hvor koreografere samarbejder med ensemblets musikere i en tværfaglig kreativ proces.

Equinox er en årlig kammermusik- og dansefestival, der samler venner og kunstnere af højeste kaliber fra hele verden til én uges koncerter i København. Programmet er sammensat af mesterværker af underrepræsenterede komponister og nyskabte danseværker af festivalens ensemble.

 

Finder sted: Musikhuset