MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

8. februar 2024
Kl. 20.00 - 22.00

Er det en drøm

Oplev et atmosfærisk og magisk musikunivers hvor poesi, lys og klassisk musik mødes i Basement.

Er det en drøm er en koncertforestilling som bærer et budskab om længsel, dyb bundløs smerte, og drømmende ro. Lyd, ord og lys står centralt til stede. Det kunstneriske hold består af Mariliis Kundla (lysdesign), Katrin Helena Kuslap (sopran), Hazel Friedman (klaver) og Benedicte Adrian (cello).

Akhmatova Songs af John Tavener har været inspirationen til koncerten. De viderefører poesien af Anna Akhmatova – en stor russisk digterinde som var stærkt imod regimet i sit eget fædreland.

Derudover vil man komme til at høre sangcyklus Try Me, Good King! af en amerikansk komponist Libby Larsen. Den indeholder fem sange og de oprindelige ord fra Kong Henry VIII’s koner. Nogle af dronningerne kom med en glad besked, mens andre skreg og bad om nåde lige før de blev halshugget.

Koncerten bliver afrundet af atmosfærisk lys- og videodesign, samt drømmende stykker musik af Sergei Rachmaninoff. De sammenføjer vreden, kærligheden og længslen, og efterlader os i tanker om at det hele ikke bare er kun en drøm.

 

Finder sted: Basement