MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

24. marts 2022
Kl. 17.00 - fre Kl. 19.00

Europas historie – på tre timer

Kom med på en hæsblæsende rejse gennem vores kontinents historie – 6 eksperter fortæller Europas historie i 6 rudimentære nedslag på blot 6 x 30 minutter.

Fra kontinentets geologiske tilblivelse til Berlinmurens fald, der i 1989 samlede Europa på ny. Det er tidslinjens yderpunkter, når vi d. 23. og 24. marts inviterer til to hæsblæsende aftener, der sætter historien i førersædet.

Hvorfor ser Europa ud, som det gør? Hvad er der sket siden, de første europæere satte deres fødder på det nye kontinent og frem til nutidens Europa? Og hvad er Europa i grunden?

Vi har givet seks eksperter den nærved umulige opgave at kondensere flere millioner års europæisk historie til seks kapitler, der hver især bliver fortalt på blot en halv time. Over de to dage udlægger de sammen fortællingen om, hvordan Europa blev til Europa – geografisk, kulturelt, religiøst og politisk. Fra de mennesketomme vidder, der fandtes millioner af år tilbage, over de første civilisationer og nationalstaternes opståen til afslutningen på Den Kolde Krig – intet mindre.

Hver dag fortæller vi tre kapitler i godt selskab med landets førende eksperter. Undervejs kan alle forsyne sig i baren, og som en del af billetprisen slutter vi aftenen af med at spise os igennem en europæisk hovedret lavet af Café Europas dygtige kokke.

 

Finder sted: Cafe Europa