Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

8. februar 2023
Kl. 20.30 - ons Kl. 23.00

Eventyrlige cocktails og sprød jazz

Vinterjazz er startet og Nimb har æren af at være vært for 3 koncerter i det officielle program. Så kom forbi til Eventyrlige cocktails og sprød jazz

I første set byder Nimb på champagne fra Ruinart, hvorefter du kan bestille eventyrlige cocktails fra den fristende menu inspireret af 1001 Nats Eventyr.

8/2 – Novo Cais & Friends – Udsolgt
Som åbningsnavn på Nimbs program under Copenhagen Winter Jazz Festival 2023 kan du glæde dig til det velspillende orkester Novo Cais med Martin Buono på guitar, Daniel Bonifacio på vokal samt Alessandro Garau på trompet og guitar. I aftenens anledning er de teamet op med to fremragende musikere: den italienske trommeslager Frederico Nelson, og den cubanske bassist Yasser Pino som vil tilføre endnu mere rytme, swing og jazzede toner.
Til denne koncert præsenterer Novo Cais deres spritnye album ˋÉ de manhaˋ, som er en hyldest til de største brasilianske bossanovaklassikere. Her kan du glæde dig til at høre udvalgte numre, der alle er originale arrangementer.

Aftenens repertoire byder naturligvis også på de største hits fra brasilianske komponister som Caetano Velozo, Chico Buarque, Toquínho, Vinicius de Moraes og Tom Jobim.

15/2 – Chris Andersen Trio feat. Marie Mørck
Til den anden koncert i Nimb Bar under Copenhagen Winter Jazz Festival 2023 kan du glæde dig til Chris Andersen Trio feat. Marie Mørck.
Marie Mørck er en fremadstormende sangerinde på den unge, danske jazzscene. Efter et par år i Sverige vendte hun hjem i sommer og er allerede nu i fuld sving med at synge sig ind i de københavnske hjerter. Hun placerede sig for alvor som et stærkt, fantasifuldt navn med udgivelsen af debutpladen, “Fooling Around” tilbage i 2019. Pladen modtog gode anmeldelser i såvel ind- som udland og blev nomineret til en DMA Jazz i kategorien ”Årets Vokaludgivelse”.

Ud over at indtage lytteren med sin varme, fængslende stemme, mestrer Marie Mørck også genren scat på et niveau som er beundringsværdigt og ikke mindst sjældent set i hendes alder.

Denne aften kommer hun med Chris Andersen på trommer, Casper Christensen på guitar og Lasse Mørck på bas. Sammen spiller de en blanding af velkendte jazz-standarder og Marie Mørcks egne numre.

Aftenens line-up: Marie Mørck – vokal, Casper Christensen – guitar, Lasse Mørck – bas, Chris Andersen – trommer

22/2 – Phoebe’s Jazz Faves
Phoebe’s Jazz Faves gæster igen Nimb Bar, og det populære band afrunder således Nimbs del af Copenhagen Winter Jazz Festival 2023.

Mette Lethan fronter Phoebe’s Jazz Faves, og hendes mange ophold i USA og Sverige fornægter sig ikke, hvilket i den grad smitter af på musikken. Jazzbandet spiller denne aften et særligt sammensat repertoire med levende lyrik og musik af nogle af de største sangskrivere og sangere fra de to lande som blandt andet Natalie Cole, Norah Jones, Rickie Lee Jones, Joni Mitchel, Lisa Nilsson og Marie Bergmann.

Aftenens line-up: Mette Lethan – vokal, Morten Kargaard – guitar, Gorm Bülow – Piano, Andreas Hatholt – kontrabas

 

Et stærkt set up du ikke må gå glip af, så kom og vær med til disse skønne og varme jazz aftner på Nimb 

 

 

 

Finder sted: Nimb