MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

26. april 2023
Kl. 19.00 - 22.00

Evigby Releasekoncert // RUST

EVIG RELEASEKONCERT

Et moderne og teatralsk rapeventyr fortalt gennem dansksproget hiphop og manga.

Evigby leverer en storslået teatralsk rapkoncert med fuldt liveband, der inviterer publikum på en rejse gennem et omfattende fantasiunivers – til den uendelige dystopiske sci-fi metropol, der er “Evigby”. En række absurde fantasifostre taler gennem den anonyme rapper med de mange stemmer. Mens musikken følger fortællingen, indhyllet i reklamer, bureaukrati, bots og clickbait.

Evigbys musik er inspireret af amerikansk hiphop -herunder navne som Kanye West og Kendrick Lamar. Lyrikken bevæger sig mellem moderne popmelodier og cypher-lignende rapflows – altid med fortællingen for øje, bundet sammen af Evigbys live orkester. Et band, der rutineret omfortolker Evigbys ellers tunge elektroniske sample-orienterede hiphop beats til spændende levende livelyd.

Evigbys kommende debutalbum ‘John Tonic & Metalhjertet’ fortæller historien om den barnlige lømmel John Tonic, der møder den voksne og iskolde gangster; Byggemand Job. Evigby har altid fortællingen i fokus, og den opmærksomme lytter vil kunne genkende de forskellige karakterers stemmer, livsfilosofier og oplevelser i lyrikken, der er skrevet som dialoger og monologer fra karakterernes synspunkt i det fiktive univers.

 

Finder sted: Rust