Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

23. september 2021
Kl. 12.00 - lør Kl. 17.00

’Existence’: Jonna Pedersens soloudstilling

Fra den 23. september til den 23. oktober, vil den lokale kunstner fra Rødovre, Jonna Pedersen, have sin første soloudstilling Existence på Davis Gallery. Galleriet har sin beliggenhed på Bredgade – Danmarks kunstgade nummer et.  

Existence er en udstilling, der i kombinationen af malerier, tegninger, digitale collager og modificerede sko, tager beskueren med på en refleksiv nostalgisk rejse, hvor stærke referencer til performere og popkulturer ikke blot vil vække vores minder men også tankerne om den tilværelse vi lever i, i nutiden. Med sin legende tilgang har Jonna Pedersen igennem humor og livsglæde formet en udstilling, der blandt andet byder på ikoniske og genkendelige kostumer båret af blandt andre Freddie Mercury, Michael Jackson og Madonna.

Gallerist Annegrethe Davis fortæller om udstillingen: ”Med ’Existence’ belyser Jonna Pedersen vores evne til at navigere i virkeligheden ved at referere til det erindrede. Udstillingen er et intelligent indspark i en foranderlig tid. Hendes værker virker ved første øjekast indbydende og festlige, og når man går yderligere i dybden med værkerne, er der så mange budskaber, som uvilkårligt frembringer en eftertænksomhed. Med sine snart 50 år har hun erfaringen, men også kapaciteten til at formidle et budskab. Jonna Pedersen har evnen til at belyse samfundsproblematikker og emner af almen karakter, så det taler til den enkelte.”

 

Finder sted: Indre By