MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

15. juni 2024
Kl. 20.30 - 23.00

F L E M M I N G | Release + Afterparty x Tue Track

Den danske rapper F L E M M I N G er aktuel med sit nye album “Tilbage Til Nutid” i juni!

Gennem albummets 13 skæringer er lytteren med helt tæt på, når F L E M M I N G med hjerte og humor deler ud af hverdagsfilosofiske historier og personlige fortællinger.

‘Tilbage Til Nutid’ er produceret af Akton, der med sin særegne lyd præsenterer et nutidigt greb på klassisk hiphop.

Albummet gæstes af Loke Deph, Sean LIghtfoot, Gunnar, So Far So Fus og Pede B. F L E M M I N G er alternativ dansk rap, der på både gennemført og krøllet vis blander hiphop, jazz, poesi og historiefortælling med jordnære tekster og en vokal med dét ærlige udtryk, der skiller F L E M M I N G ud fra mængden og placerer ham i en kategori for sig selv.

F L E M M I N G har siden debut EP’en ‘På Gensyn Med Gåsehud’ fra 2014 skabt sin egen plads i dansk hiphop, og har gennem de sidste 10 år vist, at der i det nutidige hiphop landskab også er plads til nærværende rap og den personlige fortælling.

F L E M M I N G var senest aktuel i 2022 med albummet ‘Vågner Med Solskin’, som markerede begyndelsen på et samarbejde med rap-kollegaen Pede B’s nye pladeselskab Sardina Music.

Albummet nåede bredt ud, blev taget vel imod af både lyttere og anmeldere, og så blev det blandt andet nomineret til en Gaffa-pris som årets danske hiphopudgivelse i 2023.

 

Finder sted: URBAN 13