Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

10. februar 2023
Kl. 16.00 - 18.00

Få kontrol over din krop!

Livet byder os alle på både lidt sødt og surt – og her taler vi ikke bare om sød lakrids og sure citroner, nej vi taler om alt det, som ikke kan spises og som vi ikke har kontrol over. Men, det vi HAR kontrol over, er lige præcis det, som vi spiser og drikker. Og hvis vi indtager det, som er bedst for os, kan vi øge vores livskvalitet betydeligt. Vi kan endda afværge sygdomme, spænde ben for gener i overgangsalderen og komme til at se (endnu) bedre ud!

Lyder det tiltalende, så deltag i et forrygende live arrangement med Anne Hjernøe, Martin Kreutzer, Simon Weisdorf, Jane Faerber og Tine Jørgensen*

Stærk overgang med Anne Hjernøe

Anne Hjernøe giver, med udgangspunkt i hendes bog ”Stærk overgang”, en videnskabelig og kærlig indsigt i, hvordan du kommer godt igennem overgangsalderen både mentalt og fysisk. Du får gode råd til, hvordan du kommer igennem og reducerer generne ved svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og seksuelle smerter. Det vil være muligt at stille spørgsmål til Anne.

Fifs, forklaringer og forrygende inspiration til anti-inflamatoriske måltider.

Martin Kreutzer og Simon Weisdorf er ukronede konger af viden, bøger og madopskrifter til en anti-inflamatorisk livsstil. Senest har de udgivet ”Tab dig sundere med anti-inflamatorisk kost”, som også er udgangspunktet for indlægget i dette arrangement. Den anti-inflammatoriske kost er med god grund berømmet for sine mange gode virkninger mod en lang række helbredsproblemer, f.eks. gigtsmerter, overbelastningsskader og hjerte-kar-sygdomme. Men ønsker du at tabe dig, er der også hjælp at hente i den anti-flamatoriske kostplan

Har du larm i din tarm?

Jane Faerber er landskendt som kvinden, der introducerede LCHF og KETO til danskerne – og det med stor succes. Til den nye bog ”Fix din fordøjelse” har hun leveret 60 opskrifter på sunde og velsmagende måltider til den sarte mave. Tine Jørgensen, Cand. Scient i klinisk ernæring, leverer i ”Fix din fordøjelse”, let forståelige forklaringer, strategier og planer til at komme maveproblemer som fx oppustethed, refluks og diarré til livs.

 

*Jane Faerber og Tine Jørgensen deltager på video.

 

 

Finder sted: Politikens Hus