Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

14. december 2023
Kl. 17.00 - 19.00

Fad & Foredrag: Droner i krig

Krigen i Ukraine har for alvor vist, hvordan droner har forandret den militære kampplads for altid.

 

Store droner, små droner, droner i sværme og dronebilleder på sociale medier: Med løfter om risikofrihed, overblik og kirurgisk præcision har fortællingen om dronen været en game-changer siden krigen mod terror og fået fornyet styrke på begge sider af frontlinjen i Ukraine.

Men hvad er det, der gør dronen så speciel i forhold til andre våben- og overvågningssystemer? Hvor nyskabende og revolutionerede er droneteknologien egentlig?

Hvad betyder dronetruslen for Danmark? Hvilken effekt vil udbredelsen af droner få i fremtiden? Og hvad vil udviklingen af kunstig intelligens og autonome systemer betyde for fremtidens konflikter?

Få svarene og måske endnu flere spørgsmål til dette foredrag om dronernes effekt på nutidens og fremtidens kampplads, når vi får besøg af droneekspert Andreas Graae. Han er adjunkt og ph.d. ved Forsvarsakademiet og har beskæftiget sig indgående med droner og er blandt andet forfatter til bogen: ’Drone imaginaries – The power of remote vision’.illetten inkluderer en kold fadøl for gæster over 18 år, til gæster under 18 år inkluderer billetten en vand.

Billetten giver også gratis adgang til Krigsmuseets øvrige udstillinger fra kl. 16 samme dag

FAD & FOREDRAG er Krigsmuseet fyraftenskoncept, hvor krigsaficionados og historietørstige får serveret en kold fadøl og et lunefuldt foredrag efter museets lukketid.

 

Finder sted: Krigsmuseet