Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

1. oktober 2022
Kl. 10.00 - søn Kl. 14.30

Faglitterær Festival for børn 2022

De vildeste tårne i pap, havfruers tophastighed, live-tegning, insekters superkræfter og meget mere

Faglitterær Festival for børn eksploderer i spændende emner og aktiviteter. Børn kan bygge FN’s verdensmål sammen med Shane Brox,skabe videnskabelige eksperimenter med Cirkus Naturligvis og sammen med Ramasjangs Silja Okking blive klogere på alt fra magiske havvæsner til mindre skærmtid.

Som noget nyt ved børnefestivalen er der i år børn med i panelet, hvor de sammen med værten Silja Okking er i dialog med festivalens gæster på scenen.

Børn er videbegærlige af natur, og deres iver efter at forstå hvordan verden hænger sammen er ustoppelig! Det ophøjer vi til noget ganske særligt, når vi i mødet mellem børn, videnskab og litteratur stiller spørgsmål, udforsker og skaber eksplosioner af nysgerrighed.

Faglitterær Festival fejrer de gode historier om virkeligheden. Ikke med snævert fagnørderi. I stedet hædrer vi de bøger, der underholdende og vedkommende formidler den verden, vi lever i

Hvorfor faglitteratur?

informationsoverfloden, de vinklede nyheder og ekkokamrene er overalt. Det bliver fortsat sværere at stole på den virkelighed, man møder. Samtidig skriger vores globale tidsalder på fælles sandheder.

Derfor vil Faglitterær Festival guide til den faglitteratur, der både er grundigt researchet og godt fortalt. Her er ingen tørre opslagsværker. I stedet præsenterer vi velskrevne og nærværende bøger, der forener forunderlige fakta med fremragende historier. Den virkelighedsnære litteratur bliver gjort levende med forfattersamtaler, debatter, workshops og vandreture. Og meget mere.

 

 

 

Finder sted: Lyngby