MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

15. februar 2022
Kl. 11.00 - tors Kl. 14.00

Familieværksted i Vinterferien

Familieværksted i Vinterferien: Typografisk Tivoli på GL STRAND

Bogstaverne får en tur i karussellen og bliver udfordret på deres former, når GL STRAND inviterer til Typografisk Tivoli for hele familien i vinterferien. Workshoppen er inspireret af kunsthallens aktuelle udstilling med den franske designduo M/M (Paris), som gennem 30 år har leget og eksperimenteret med tegn, billeder og typografier i samarbejde med musikere som bl.a. Kanye West og Björk, teatre, modehuse og billedkunstnere.

I Typografisk Tivoli er det illustrator og grafisk designer, Mai-Britt Amsler, som børn og voksne skal eksperimentere og udforske bogstaver og tegn sammen med. I workshoppen, som afholdes over tre dage i vinterferien, kan deltagerne både klippe, forme, tegne, trykke og stemple sig frem til nye og festlige måder at skabe bogstaver i deres egne unikke stil. Måske bliver det til flotte navne, der kan sættes på armene som en ‘tattoo’, måske en festlig navne-uro til at tage med hjem – eller måske noget helt tredje.

Mai-Britt Amsler er uddannet grafisk designer fra Danmarks Designskole (i dag KADK) og arbejder grafisk så vel som illustrativt med en bred vifte af kunder, projekter og workshops.

Der vil være Typografisk Tivoli i GL STRAND tirsdag, onsdag og torsdag i vinterferien kl. 11-14.
Der er gratis adgang for børn. Voksne kan være med når de betaler entré

 

Finder sted: GL. STRAND