Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

4. september 2022
Kl. 15.00 - 17.00

FANTOMTEATER

I september 2022 fejres 300 år med dansk teater. Dramafronten præsenterer i den anledning FANTOMTEATER i samarbejde med Det Kongelige Teater.
FANTOMTTEATER er uropførelsen af fem dugfriske stykker ny dansk kort-dramatik, der vises på steder i det indre København, hvor der engang lå et teater, men ikke længere gør det. Hver af de fem dramatikere fortolker det fælles tema TEATER, men på hver deres helt individuelle måde. Ønsket er at vise et smukt kalejdoskopisk billede med forskellige tilgange til og betydninger af teatret, – nu, i fortiden og i fremtiden.

Publikum guides fra sted til sted til de fem forskellige stykker af hver 10-15 minutters varighed, som vises på udvalgte steder, hvor ånden fra dengang, der lå et teater, muligvis stadig findes…

Ved at opføre stykkerne på disse særlige steder, pustes der nyt liv i de engang så livfulde steder. Og samtidig med at publikum får et historisk glimt og indblik, er opførelsen på netop disse adresser en påmindelse om den skrøbelighed teatret som kunstform også har.

Mødested: Foyeren i Skuespilhuset. Stykkerne spilles uden- og indendørs.

 

 

Finder sted: Skuespilhuset