MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

15. januar 2022
Kl. 21.00 - 23.00

Farfars Tobak: Releasekoncert

Farfars Tobak: Releasekoncert på “Se på det sådan her”

Farfars Tobak udgiver den 15. Januar 2022, deres andet studiealbum. Derfor inviterer Farfars Tobak til en ganske særlig aften i Musikcaféen i Huset i Magstræde.

Farfars Tobak vil derfor fremføre hele pladen “Se på det sådan her”, for den gang nogensinde. Farfars Tobak vil med alt hvad de har, forsøge at genskabe albummet fra start til slut i en hel særlig fremførelse, der aldrig vil kunne opleves igen.

Efter koncerter vil “Se på det sådan her”s post-producer Christian Askehave levere et DJ sæt, og der vil være mulighed for at købe Farfars Tobak “Se på det sådan her” på vinyl.

Vi håber derfor, at alle venner og måske interesserede kommer og fester, og lytter og fejre udgivelsen af ​​Farfars Tobaks andet studiealbum.

Farfars Tobak har eksisteret siden 2016, og har siden da bevæget sig fra et rendyrket psykedelisk rockorkester til et band med fokus i mange retninger og med utallige musikalske inspirationer.

Bandet har i de seneste år arbejdet på skabelsen af ​​deres andet fuldlængede album. Albummet er indspillet og produceret af bandet selv i deres studier på Nørrebro i København i samarbejde med Christian Askehave.

Sangene har massere af inspiration fra atmosfærisk pop og alternativ rock, med et dystert twist, men trækker, i tråd med bandets forrige udgivelse, også på inspiration fra psykedelisk rock.

På albummet kan man høre musik, der lyder af det danske efterår, med sange om København i regnvejr og tågede værtshusnætter.

Koncerten vil være gratis, og alle velkomne! Så kom glad til en fejring af vores plade. Vi lover at levere en ganske særlig koncertoplevelse, og en kæmpe fest.

 

Finder sted: Indre By