Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

12. januar 2023
Kl. 20.00 - tirs Kl. 22.35

Farlige forbindelser i Skuespilhuset

Lad dig forføre af Tammi Øst, Casper Crump og Birgitte Hjort Sørensen i denne klassiske fortælling om forførelse, magtspil og kærlighed

 

Bag facaden i den franske adelskreds er markise de Merteuil og vicomte de Valmont hinandens fortrolige i et farligt spil, hvor de bruger sex og magt til at kontrollere og ødelægge de ofre, de udser sig. Kun én ting kan sætte en stopper for deres farlige spil: ægte kærlighed.

Da Choderlos de Laclos’ brevroman Les liaisons dangereuses udkom i 1782 vakte den stor skandale grundet sit eksplicitte indhold, og den var forbudt i store del af 1800-tallet men var blandt andet at finde i Marie Antoinettes personlige bibliotek. Christopher Hamptons skuespil er baseret på romanen og blev i 1988 filmatiseret af Stephen Frears, og Hampton vandt en Oscar for bedste manuskript.

Farlige forbindelser er et knivskarpt drama om forførelsens anatomi og magtspillets kynisme lagt i hænderne på et af europæisk teaters førende makkerskaber, instruktøren Staffan Valdemar Holm og scenografen Bente Lykke Møller.

Anbefales fra 15 år.

 

 

Finder sted: Store Scene