Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

21. august 2023
Kl. 20.00 - 22.00

Farruko i Amager bio

Den puertoricanske kunstner Farruko er en af verdens største reggaeton kunstnere, og manden bag det globale kæmpehit “Pepas”. Den 21. august 2023 kan du opleve ham live i Amager Bio.

Den anmelderroste multi-platinsælgende, GRAMMY® nominerede og to gange Latin GRAMMY® vinder, Farruko har formået at erobre et massivt publikum verden over og er blevet en af de mest innovative eksponenter for reggaeton-genren. Med 8 succesfulde studiealbum og flere samarbejder med internationale kunstnere af forskellige genrer, har hans succes påvirket Latino-samfundet på en sådan måde, at hans karriere er blevet anerkendt af HBO i en dokumentar med fokus på hans karriere med titlen “Farruko: En Letra de Otro. I 2020 modtog Farruko to ASCAP-priser for sine sange “Calma” sammen med Pedro Capo, samt hittet “Si Se Da”.

I 2021 udgav Farruko sit verdenshit “Pepas”, som gav ham førstepladsen på Billboard’s Hot Dance/Electronic Songs, Dance/Electronic Digital Song Sales, Dance/Electronic Streaming Songs, og Latin Digital Song Sales hitlister, og peakede som #3 på Spotifys Global Top-50-liste, med over 2,5 MILLIONER samlede streams og oversteg et gennemsnit på over to millioner streams om dagen siden udgivelsen. Den globale succes han opnåede med “Pepas” går hånd i hånd med albumsuccessen “La 167” og turnéen “LA 167 TOUR”. Han har også modtaget to af ASCAPs Top-50 “Songs of 2022”-priser for hans hits: “Nazareno” og “El Incomprendido”.

Farruko kan kendetegnes på sin utrolige musikalske alsidighed, herunder seneste samarbejder med internationalt anerkendte kunstnere som Omar Montes, Marshmello og Luis R. Conriquez, som fortsætter med at positionere ham og erobre et massivt publikum verden over. Med hvert af sine projekter fortsætter han med at påvirke verden i en positiv retning og sætter sit præg på den latinamerikanske musikhistorie.

 

OBS:
Showet har været på salg i Stagebox på samme dato. Billetter købt til showet i Stagebox gælder nu til showet i Amager Bio.  Hvis billetkøbere fra andre billetudbydere ønsker deres billetter refunderet, skal de henvende sig hos den billetudbyder de har købt billet hos.

 

 

Finder sted: Amager Bio