MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

25. februar 2023
Kl. 21.00 - 23.00

Farverige fusioner i VEGA fra Tabloid

Når Tabloid blender sig gennem deres kalejdoskopiske univers, får du som en lytter et velgørende mix af japansk citypop, disco, jazz, fusion og pop. Kvintetten består af nogle de mest talentfulde musikere, der findes inden for de danske grænser.

Johannes Wamberg (guitar), Jonathan Bremer (bas), Oilly Wallace (saxofon), Felix Ewert (trommer) og Malthe Rostrup (keys) har hver især massiv erfaring fra at have optrådt på kryds og tværs med andre musikalske kollegaer i et væld af genrer.

Udviklingen har accelereret i arbejdet med deres kommende album, hvor Tabloid er gået fra at være Johannes Wambergs personlige vision til at være et egentlig band. Den 4. november varsler bandet nye toner i form af singlen “You And Me”. En single hvor alle fem bandmedlemmer skinner igennem på hver deres måde, og hvor den fælles sum giver oplevelsen af at sidde på en natklub i Tokyo.

Deres selvbetitlede debutalbum udkom sidste år til stående ovationer fra anmelderne. Med simple melodier serveret på en bund af komplekse harmonier viser Tabloid dig, hvordan moderne jazz og soul lyder i det 21. århundrede.

 

Finder sted: Lille Vega