MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

11. februar 2024
Kl. 12.00 - 15.00

Fastelavnsfest i Valby Kulturhus

Kom til den store fastelavnsfest i Valby Kulturhus fastelavnssøndag den 11. februar kl. 12.00

 

I år skruer vi op for stemningen, når vi sammen med lokale rollespillere viser, at udklædning ikke kun er for de yngste.

Traditionen tro slår vi katten af tønden i tre kategorier: 1-5 år, 6-8 år og 9-12 år og kårer den sjoveste og mest kreative udklædning. Der er fastelavnsboller til alle deltagere og kakao til børnene og kaffe/te til de voksne.

I løbet af dagen vil rollespillerne tage os igennem lege og aktiviteter, så børn og barnlige sjæle kan leve sig helt ind i deres udklædning. Det bliver både lærerigt, skægt og underholdende.

Tør du træde ind i kamp-arenaen?
I år får besøg af rollespillere fra foreningerne Valbyparken Rollespil, Rollespilsfabrikken og Epos Epoke. De byder op til kamp og inviterer børn i alle udklædninger ind i kamp-arenaen til at bekæmpe orkerne. Tror du pirater, prinsesser og pokemons kan vinde over orkere? Find ud af det eller bevis det selv!

Køb dine billetter på forhånd
Deltagelse i fastelavnsfesten koster 50 kr. for børn (inkl. tøndeslagning, kamparena, fastelavnsbolle og kakaobrik) og 50 kr. for voksne (inkl. kaffe/te og fastelavnsbolle).

 

Finder sted: Valby Kulturhus