Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3. april 2023
Kl. 10.00 - fre Kl. 15.00

FerieCamp i påskeferien

I påskeferien åbner Børnekultuhus Ama’r & FerieCamp op for masser af sjove, udfordrende og lærerige kreative oplevelser. FerieCamp er gratis og for dig, som er mellem 7-17 år. I løbet af ugen har vi tre værksteder, hvor du bl.a. kan designe og fremstille dine egne smykker, tasker og tøj eller lære seje hip hop moves. Du kan lave alt fra øreringe til muleposer – alt sammen i samarbejde med professionelle kunstnere. Ud over aktiviteterne i de forskellige værksteder byder ugen på masser af fælles aktiviteter, leg og hygge. I slutningen af ugen har vi photoshoot og fernisering, hvor vi præsenterer det, vi har arbejdet med for forældre, bedsteforældre, søskende og venner.

Smykkeværksted:

Anne Lahn er klar til at vise, hvordan vi laver seje emaljesmykker, hvor vi smelter metal og smukke farver i en ovn. Hos Anne kan man designe og lave smykker, nøgleringe, vedhæng med perler, øreringe, pynteknapper og meget mere.

Tøj- og designværksted:

Lærke Barfod viser, hvordan man designer og laver sine egne tasker og muleposer. Vi skal både klippe, sy og batikfarve stof. Der er også mulighed for at prøve kræfter med broderi, punch needle, strik og seje patchmærker til tøj.

Danseværksted:

I løbet af ugen kan du danse med Astrid Sten Andersen, som underviser i hiphop dans. Hos Astrid lærer man dagens dans, laver sin egen koreografi, lærer håndstand og akrobatik, lærer at Freestyle, ser dansefilm og meget mere.

 

Finder sted: Amager