MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

3. maj 2022
Kl. 20.00 - lør Kl. 22.35

Fest, fadøl og frække piger – Det kongelige teater

Det Kongelige Teater har premiere på Ugens Rapport -en forestilling inspireret af de vilde journalister og virkelige hændelser, der fandt sted på 70’ernes førende mandeblad. Mød hele den skøre, farverige redaktion ført an af Mads Rømer Brolin-Tani i rollen som ”entusiamsmens sidste dinosaur”, den nyligt afdøde chefredaktør, boksekommentator og storyteller Kurt Thyboe.

Ugens Rapport udkom i 1972 i kølvandet på lovliggørelsen af porno, ungdomsoprøret og den seksuelle frigørelse. Rapport er særligt kendt for grafiske billeder og lumre sexhistorier i ”De grå sider”, men Rapport var meget andet end blot bare bryster og baller. Rapport var gonzojournalistik med vilde historier om sport, eventyr og krimi, det var New Journalism, faktion, eskapisme og heltedyrkelse. Rapport var det første rigtige mandeblad – af mænd og for mænd, med et oplagstal på over 200.000 eksemplarer om ugen.

Ugens Rapport var et vanvittigt arbejdsmiljø, et mekka af hedonistisk galskab og frisind, et alkoholisk fatamorgana med fest, smøger og fadølsanlæg på kontoret.

Ugens Rapport er ny dansk dramatik om de frie 70’eres storhed og fald, om en redaktion fyldt med eventyrere og fantaster, der brænder for at lave skelsættende journalistik, men glemmer at passe på sig selv og forsvinder ind i alkohol og stoffers tåger i jagten på den gode historie og flugten fra sig selv. Stykket er iscenesat af Thomas Bendixen med manuskript af Andreas Garfield. Manuskriptet er inspireret af de samtaler, Garfield havde med Thyboe og hans kone Marianne.

Ugens Rapport har urpremiere på Skuespilhusets Store Scene d. 28. april og spiller indtil d. 4. juni.

 

Finder sted: Det Kongelige Teater