MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

18. september 2020
Kl. 19.00 - 22.30

Festival Sonamos Latinoamerica 2020

Der bydes på musikken fra Brasilien og Andesbjergene.
Først tager Novo Cais Trio scenen. Et helt nyt projekt af musikere, der har en stærk passion for brasiliansk musik, især Bossa Nova. De kommer med et repertoire, der endnu ikke er udforsket i det danske miljø, med nye livssange fra nogle af de mest fremragende brasilianske komponister som Caetano Velozo, Chico Buarque, Toquínho, Vinicius de Moraes og selvfølgelig Tom Jobim.

Efter pausen, rejser vi sammen til Andesbjergene når Khala Uma tager scenen. Den boliviansk/svensk gruppe spiller folkemusik, hovedsageligt fra Bolivia, Peru og Ecuador, men de udfører også deres egne kompositioner. Knudepunktet i deres arrangement er baseret på de mange forskellige fløjter i den andinske kultur, dens trommer og dets sang. Sange er ofte fremført på aymara, quechua og spansk og Khala Uma tilføjer også svensk.
Khala Uma betyder sten og vand på Aymara-sproget. Stenen står for det, der er permanent, og vandet til det, der konstant ændrer sig. I den andinske kultur er musik, sang og dans altid en kommunikation med Pachamama (Moder Jord), og man takker på denne måde, for hendes gaver. Koncerten er dedikeret til Pachamama og de oprindelige folk i Bolivia.

 

Finder sted: Krudttønden